Meny
Laddar...

Om oss

Skaraslättens Transport AB är containertransportören som finns nära dig. Vi känner till förutsättningarna för att ordna flexibla och prisvärda transportlösningar i vårt avlånga land.

Vi finns med lokala kontor i Skara, Helsingborg samt Stockholm och vi är verksamma i samtliga svenska containerhamnar. Det gör att vi är rikstäckande.

-Detta är vi unika om!

Historia

Bolaget grundandes 2006 i Skara. När grundarna startade bolaget var målsättningen klar: Kunderna skulle få flexibilitet, prisvärda transporter och dessutom känna att det är riktigt trevligt att ringa oss.

Redan från start hade vi på Skaraslättens Transport AB en stark ställning på marknaden och har genom åren skapat oss en väldigt bred kompetens och kapacitet kring containerlogistik.

Med bibehållet fokus på vår kärnverksamhet har vår ställning på marknaden blivit starkare och marknadsandelarna större.

För att utveckla bolaget vidare och ta det än starkare in i framtiden, förvärvades bolaget 2018 av Storskogen Group AB (www.storskogen.biz). Storskogen borgar för en stabil, trygg och hållbar utveckling av vårt bolag. Med livslång ägarhorisont och hållbarhet som kärnvärden fortsätter Skaraslättens Transport en stabil framtid till mötes.

Sedan den nya ägaren tillträtt har vi även etablerat lokala kontor i Helsingborg och Stockholm, utöver vår befintliga verksamhet i Skara.

-Idag är vi Sveriges största containertransportör på väg!

 Mer om Storskogen Group AB: www.storskogen.biz

 Skaraslättens Transport i siffror:

  • Omsättning RT 730 MSEK
  • 50 tjänstemän
  • 350 lastbilar
  • 650 chassi
  • 43 SIMA
  • 10 tippchassin (även med cellmatare)

Om Skaratransport