Meny
Laddar...

Miljö och hållbarhet – vårt företagande och vår framtid

Det finns idag inga helt miljövänliga transporter. Alla transporter påverkar miljön på något sätt. I Skaraslättens Transport ABs strävan efter en hållbar utveckling är det därför viktigt att minimera de negativa miljöeffekterna genom att göra det vi kan för miljön. Några exempel på det vi gör är ruttoptimering där vi ständigt arbetar efter att frakta gods i bägge riktningar. Utöver det kan vi också stoltsera med att vi tankar 42% förnybara bränslen som standard i våra 350 fordon.

Grönt är skönt!

Men Vi kan göra mer – bäst gör man det tillsammans. Därför har vi idag flera exempel där vi tillsammans med kund och leverantör helt kör på fossilfria bränslen (HVO100). Ett bränsle framtaget av restprodukter och slaktavfall.

Långsiktiga relationer!

Hållbarhet är inte bara miljö. För oss betyder det också ett långsiktigt företagande och långsiktiga relationer. Både mot våra kunder, vår personal och våra leverantörer.

Vi ingår i en större koncern där hållbarhet och långsiktighet är några av dom mest fundamentala kärnvärden som även genomsyrar vårt företag och vårt sätt att arbeta

https://www.storskogen.com/om-storskogen/hallbarhet/

Miljöbild