Meny
Laddar...

Kvalitet

Vi på Skaraslättens Transport gillar att bygga långsiktiga och stabila kundrelationer. Att vi aldrig tvekar på att ta ansvar för vad vi lovat är ett bra bevis på det.

Kvalitetcertifierade enligt ISO 9001.

Att vara certifierade enligt ISO 9001 betyder att vi lägger mycket krut på kundfokus, ledarskap, engagemang, processriktning, ständiga förbättringar, faktabaserade beslut och leverantörsrelationer. Ordning och reda med andra ord. Du som kund ska aldrig behöva betala för mycket eller behöva få en försenad leverans på grund av slarv eller ogenomtänkta processer. För att kunna tillgodose alla olika krav och förstå dina behov måste vi se till att vara ständigt uppdaterade och alerta. Därför låter vi vår personal ta del av ny teknik och de utbildningar som krävs. 

Miljöcertifikatet ISO 14001.

Hållbarhet är en viktig ledstjärna i vårt företagande. Att värna om vår natur känns extra viktigt för oss då transporter står för en stor belastning på miljön. För att minimera den belastningen är det ett självklart val för oss att arbeta med en miljöcertifiering. I grova drag innebär det att vi hela tiden gör miljömedvetna val och planerar varje körning så pass väl att det sällan eller aldrig blir outnyttjade resurser på väg.