Meny
Laddar...

Vi är alla på väg åt samma håll!

2024-02-09

Torsdagen den 1 februari hade vi den stora äran att agera värd för årets första Shippis. Platsen var Valand på Teatergatan i Göteborg, och det blev en kväll i gemenskapens tecken. Det kan inte nog betonas hur viktiga Shippis-träffarna är. Visst, det är en chans för oss i transportbranschen att träffas under avslappnade former, mitt i allt jobballvar. Men - träffarna är i första hand en möjlighet för oss att känna att vi alla är kollegor. Arbetet för transportbranschens bästa är gemensamt, och det blir sällan tydligare än på Shippis.

Hållbarhet - vi vet alla vart
Vi står alla inför en stor utmaning när det kommer till hållbarhet. Genom att samverka och inspirera varandra kan stora kliv tas mot mindre miljöpåverkan. Omställningen till klimatsmarta fordon och transporter pågår på bred front, och vem vet, 2024 kanske blir året då omställningen tar fart på allvar. Som Sveriges största containertransportör går vi mer än gärna i täten i den processen!

Ny kostym för Skaraslättens
Och – Shippis-kvällen var även en liten premiär för vår del. Under hösten har Skaraslättens tagit fram en ny och tidsenlig logotyp samt en ny nyckelfras: Du vet vart. Vi vet hur. Torsdagen var första gången som konceptet presenterades live, och alla glada tillrop stärkte oss i känslan att det här är vägen framåt för bolaget. Med energi, beslutsamhet och stenhårt kund- och hållbarhetsfokus är vägen spikrak!